Nás největší bojovník Dante již jednou přežil svou smrt, když ho srazilo auto. Jeho bezvládné tělo našla hodná paní na silnici a když jej chtěla odklidit, zjistila, že je živý. Podstoupil operaci čelisti, která se mu musela zdrátovat, protože po nárazu auta mu praskla a zcela se zotavil. Když již hledal domov přišla další rána v podobě FIP. Dante se však ani tentokrát nevzdal a tak se nevzdáváme ani my.

Člověk míní, osud mění. A tak Dante s napětím sleduje sono a čeká. Jde mu totiž o hodně. Dante bojuje o svůj život s nemocí, kde donedávna léčba byla jen zbožným přáním mnoha lidí, kteří se doma dívali, jak jim odchází milované zvíře, a ani ten nejlepší veterinář jim nedokázal pomoci. 

Léčba stále není v Evropě schválená a tak je velice složité ji využít. Naštěstí složité neznamená nemožné. Pro Danteho a další stovky a tisíce koček tak už FIP neznamená nutně smrt. Dante je černý panter. Je to nádherný a mohutný kocour, který do návštěv drcá hlavičkou, protože chce drbat. Je to milovník lidí a zvířat. Je to zvíře s tak dobrým srdcem, že si nedokážeme představit, že by měl odejít dřív, než pozná milující rodinu.  

My bojujeme s ním, ale sami za něj bojovat nedokážeme. Čeká nás nákup (snad již) poslední várky léku za 35 700 kč. Do této částky nám chybí necelých 14 000 kč. Potřebujeme i vás! A jak víme že to má smysl?

Dante znovu přibral téměř půl kila. Od druhé aplikace léku se začal lepšit, od šesté začal být zase ten starý dobrý Dante, který sežere na posezení celé kuřecí stehno a žádá si pacičkou o drbání. Zatímco on sleduje monitor, my už víme, že všechny krevní hodnoty se mu zlepšily. VŠECHNY! Dante má za sebou 17 aplikací léku z 84 a každým dnem se lepší. 

Pokud byste chtěli přispět pouze na sbírkový účet, můžete. Hradíme z něj Danteho laboratorní testy, kontrolní krevní odběry a další veterinární záležitosti. Na tyto úkony můžete přispět libovolnou částku na náš transparentní účet 2501707871/2010 do předmětu Dante. LÉK Z NĚJ VŠAK HRADIT NEMŮŽEME, protože na něj nelze vystavit faktura.

Pokud byste chtěli přispět Dantemu na nákladnou léčbu, napište nám prosím zprávu. 

Danteho můžete také virtuálně adoptovat zde: https://www.destinypet.cz/virtualni-adopce/
a pomoci mu tak v cestě za novým životem. 

Děkujeme, že nám pomůžete dát Dantíkovi ještě jednu šanci na život!